سرمربي جديد استقلال :
از تمام پيشکسوتان رخصت مي گيرم
دستياران خود را تا سه روز ديگر معرفي مي کنم
سرمربي جديد استقلال از تمام پيشکسوتان اين باشگاه رخصت گرفت و گفت:"به کمک تمام قديمي هاي باشگاه نيازدارم."
عبدالصمد مرفاوي سرمربي جديد تيم فوتبال استقلال به خبرنگار ورزشي برنا گفت:"مي دانم کار دشواري پيش رويم قراردارد اما با استفاده از تجربيات گذشته کارم را آغاز خواهم کرد."
وي در ادامه گفت:"از تمام پيشکسوتان باشگاه استقلال رخصت مي گيرم و اميدوارم کمک هاي آن ها شامل حالم شود."
مرفاوي افزود:"از آقاي قلعه نويي که زحمات زيادي براي استقلال کشيده نيز رخصت مي گيرم."
وي درباره دستياران خود گفت:"مشغول بررسي چند گزينه هستم که تعدادي از مربيان فصل قبل استقلال نيز در بين آنها حضور دارند؛ ظرف دو سه روز آينده دستيارانم را معرفي مي کنم."
مرفاوي درباره ليست بازيکنان استقلال گفت:"ليست نفرات مورد نياز خود را به باشگاه ارايه داده ام تا مقدمات جذب آنها فراهم شود."
وي ادامه داد:"تمرينات تيم از تاريخ 23 خرداد آغاز مي شود و بنده نيز از فردا (شنبه) در باشگاه مستقر مي شوم." مرفاوي درباره زمان بازگشت روته مولر به ايران گفت:"ايشان تا دو روز پيش در کشورمان بود اما به دليل فوت يکي از نزديکانش به آلمان رفت و به زودي به ايران بر مي گردد."

Bookmarks